Dieleman Boekhandel en kantoorinrichting

Lotto

Logo Lotto

Op zondag 1 september 1974 vond de eerste Lotto-trekking plaats. 'Alle ballen verzamelen' werd al vrij snel een begrip in de Nederlandse samenleving. Bij de eerste trekkingen konden deelnemers naast geldprijzen ook een auto, een huis en... echt goud winnen. Van 41 naar 45 ballen. En van een videorecorder als hoofdprijs naar de Jackpot van €4 miljoen of meer.

Op dit moment is Lotto het bekende miljoenenspel van De Lotto waarmee men elke week 'het grootste risico loopt om miljonair te worden!' De speler is de gelukkige winnaar van de Jackpot wanneer hij 6 getallen en een kleur juist heeft voorspeld. Elke week dat de Jackpot niet valt, loopt deze op en kan uiteindelijk een gigantisch bedrag bereiken. Met Lotto heeft u dus kans op fantastische miljoenenprijzen!

In onze winkel kunt u een lotto-formulier invullen. Onze medewerkers leggen u graag de spelregels uit.

Lottomachine

Elke laatste zaterdag van de maand is het Lotto Super Zaterdag, waarin bekende Nederlanders zoveel mogelijk geld bij elkaar proberen te spelen voor de goede doelen van De Lotto.

Loten die in de winkel zijn gekocht en waarop prijzen zijn gevallen, kunnen door ons worden uitbetaald. U dient wel in het bezit te zijn van een deelnamebewijs.

Een grote prijs gewonnen? Gefeliciteerd! De Lotto-winkelier zal u verzoeken om contact op te nemen met De Lotto consumentenservice: 0900-0202 (€0,20 /min). Let op, u krijgt wel een prijsbewijs mee van de Lotto-winkelier.

Logo krasloten

Meedoen met Krasloten, het merk van de Nederlandse Krasloterij, is even spannend als eenvoudig. De speler krast de kraslaag op het Kraslot weg en ziet direct of hij heeft gewonnen. Dat is het kenmerk van de Krasloten. Daarom kopen ruim twee miljoen Nederlanders elk jaar wel eens een Kraslot. Er zijn verschillende soorten Krasloten verkrijgbaar, elk met andere prijzen en andere spelletjes.