Dieleman Boekhandel en kantoorinrichting

Fotoservice

 

Bij ons kunt u terecht voor het maken van uw pasfoto's.

 

Logo Foto Quelle

In onze winkel staat de Fotokiosk van FotoQuelle waarmee u uw digitale opnamen snel en gemakkelijk kunt afdrukken of bestellen.

De FotoKiosk leest de digitale opnamen van uw geheugenkaart, CD-ROM of camera met telefoon om ze direct op het beeldscherm van de FotoKiosk weer te geven. U kunt de gewenste opnamen, het aantal afdrukken en het formaat via het scherm selecteren. Uw opnamen worden daarna in het uiterst professionele laboratorium van Fujicolor verwerkt tot briljante afdrukken op echt fotopapier zodat uw digitale opnamen er net zo mooi uitzien zoals u altijd al van uw fotorolletje gewend was.

U kunt nu snel en eenvoudig uw foto's bestellen zonder dat u afhankelijk bent van het Internet. De levertijd is slechts enkele werkdagen. Indien u uitsluitend foto’s wenst van het formaat 10x15 of , 15x21 kunt u deze ook direct in de winkel afdrukken met behulp van directprint.

Als extra optie heeft de FotoKiosk de mogelijkheid om de afbeeldingen direct op een cd-rom te zetten. Zodoende kan de geheugenkaart geformatteerd worden en kunnen er direct weer nieuwe foto’s gemaakt worden.